Onroerendgoed

Via J. Elzinga Peize B.V. houden wij ons ook bezig met de woningmarkt, zo verhuren wij woningen op verschillende locaties in Noord-Nederland. Hierover kunt u meer vinden in de daarvoor bestemde subcategorie, evenals meer informatie over eventuele woningen die wij verkopen.

Ook is het mogelijk om uw woning misschien wel aan ons te verkopen! Voor ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de onroerende branche. Het is dan ook mogelijk om het pand die u wilt verkopen bij ons aan te bieden, mits binnen de provincie Drenthe en Groningen. In dit geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij kunnen dan eventueel zaken doen met u of uw makelaar die uw woning op dat moment in de verkoop heeft. Het kan hierbij gaan om een woonhuis, appartement of beleggingspanden.

 

Tijdelijke woonruimte aangeboden:
Bent u opzoek naar een tijdelijke woonruimte als overbrugging tussen de verkoop van uw oude huis, en voordat u uw nieuwe huis kunt betrekken?
Wij beschikken over appartementen in Peize (Drenthe) met 1 of 2 slaapkamers die kunnen dienen als overbruggingswoning.
Ook als u uw eigen huis gaat verbouwen kunt u deze appartementen tijdelijk huren. Gemeubileerd en niet-gemeubileerd beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.