Bed & Breakfast

Locatie en accommodatie

In een verbouwde woonboerderij in het noorden van Drenthe Altena (tussen Peize en Roden) is onze Bed&Breakfast gevestigd. Wij hebben 3 moderne kamers met elk een eigen douche en apart toilet. Elke bed end breakfast kamer heeft een eigen keuken voorzien van:

2 pits inductiekookplaat, combimagnetron en koelkast.

Omgeving

Doordat er rondom de boerderij veel bos en weiland is krijgt u een echt buitengevoel en komt u optimaal tot rust. Toch hebben we ook alle mogelijkheden voor en leuk dagje uit. Want op 15 fietsminuten bent u in het nabijgelegen centrum van Roden, en met vele leuke winkels, terrasjes en restaurants is dit historische dorp zeker de moeite waard.

Op +/- 30 fietsminuten bent u in Norg. Behalve de leuke terrasjes en eet mogelijkheden is het dorp omgeven door natuurgebieden. En heeft het prachtige fiets en wandelroutes door ongerepte bossen, heide velden en fraaie beekdalen. Ook kan je hier de natuurgebieden Noordsche veld en fochteloerveen (kraaivogelpad) vinden.

Ook is het centrum van Groningen dichtbij. Deze kunt u bereiken binnen 30 fietsminuten. Het is ook mogelijk dat u uw auto bij p+r hoogkerk (5 minuten met auto) neer zet en vanaf daar met de bus naar het centrum van Groningen gaat. Mocht u de route per fiets doen kunt u door de Onnelanden fietsen. Dit is een fietsroute door het natuurgebied waar u diverse soorten vogels kunt ontdekken eenmaal door dit natuurgebied heen komt u in het centrum van Groningen terecht. Met zijn vele winkels, leuke restaurants en vele terrasjes bent u de hele dag zoet.

Wilt u graag met uw paard op vakantie of gewoon een weekendje weg ook dit is bij ons mogelijk. Tegenover Bed&Breakfast Altena is paardensportcentrum Altena gevestigd. Hier kunt u uw paard neerzetten terwijl u zelf aan de overkant verblijft.